SRCM-certificering voor GGN en startkwalificatie voor AGIN Timmermans

Van startkwalificatie naar SRCM-certificering: sinds deze maand is GGN volledig gecertificeerd volgens de SRCM-norm, de norm voor Social & Responsible Credit Management. Een intensief traject, waarmee GGN de zesde organisatie is met een SRCM-certificering. Van harte gefeliciteerd!

Met de SRCM-certificering laten organisaties zien maatschappelijk betrokken te incasseren en zich continu te willen blijven ontwikkelen op dat gebied. Een steeds meer gevraagde eis van opdrachtgevers.

John Nootenboom, CEO bij GGN: “Bij GGN staan maatschappelijke betrokkenheid en duurzame oplossingen voor mensen met schulden centraal. Wij voelen het als onze verantwoordelijkheid om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij door problematische schulden te voorkomen. Dit doen wij door in gesprek te gaan én te blijven. Zo krijgen onze opdrachtgevers een optimaal rendement en de klant persoonlijke aandacht en hulp op maat. Het SRCM-certificaat bevestigt dat we samen met een aantal andere koplopers de norm zetten op het vlak van sociaal incasseren en daarmee vernieuwing in onze branche brengen. En daar zijn we trots op.”

Binnenkort plaatst Stichting SRCM samen met GGN een boom op Landgoed Sandenburg in het SRCM-bos, dat symbool staat voor de duurzame en maatschappelijk betrokken ontwikkeling van de deelnemers en voor de groei van het SRCM-register. 

Ook AGIN Timmermans zette deze maand een stap vooruit in de SRCM-normering. Zij hebben als deelnemer de startkwalificatie ontvangen. Gefeliciteerd!