Peter Geelen spreekt over KPI’s voor Sociale Incasso

SRCM organiseert op woensdagmiddag 22 maart een Roundtable KPI’s voor Sociale Incasso onder leiding van Peter Geelen. Hij heeft de bestseller KPI’s die wel werken geschreven, waarin hij beschrijft dat KPI’s onbedoeld barrières kunnen opwerpen. Daarvan worden klanten de dupe en gaat veel tijd verloren aan het herstellen van fouten. KPI's leiden op die manier niet tot de gewenste prestatieverbetering.

Over Peter Geelen

Oprichter van iPM Partners en grondlegger van de integraal Performance Management® methode. Deed Performance Management voor Philips. Auteur van meerdere boeken en publicaties over Performance Management en is een veelgevraagd spreker en sparringpartner voor bedrijfstop en managementteams. 

Samenwerking bevorderen

Peter heeft een innovatieve aanpak ontwikkeld die zich in de praktijk heeft bewezen. Tijdens de SRCM-roundtable bespreekt Peter hoe je KPI’s op- en inzet die samenwerking bevorderen, klanten beter bedienen en het dashboard leveren waarmee je écht kunt sturen om je doelstellingen te realiseren.

Voor SRCM-deelnemers en hun opdrachtgevers

KPI’s zijn het onderwerp bij uitstek waar beide samenwerkende partijen bij betrokken moeten zijn. Deze roundtable wordt daarom exclusief georganiseerd voor SRCM-deelnemers en hun opdrachtgevers.