SRCM voegt Duurzaam Credit Management Accent toe aan de VVCM Innovation Award

In de SRCM-verslagen voor de certificering van de SRCM-norm zien we dat de deelnemers veel tijd en aandacht besteden aan het verbeteren van hun creditmanagementbenadering. Om kwetsbare groepen debiteuren te beschermen tegen kosten en maatregelen die ze niet kunnen dragen. Dat draagt bij aan het voorkomen van problematische schulden. Die ontwikkelingen krijgen onvoldoende aandacht en waardering in de maatschappelijke en politieke discussies rondom armoede en schulden, ook omdat ze te weinig bekendheid krijgen.  

SRCM Duurzaam Credit Management Accent

VVCM Credit Management Innovation Award+

Jaarlijks wordt tijdens de Credit Expo de VVCM Credit Management Innovation Award uitgereikt aan een (Nederlandse) organisatie die een bijzonder innovatief en verrassende initiatief ontwikkelde dat een significant en aantoonbaar positief effect heeft op de kwaliteit van creditmanagement. 

De ingezonden innovaties van de genomineerden en winnaars hebben de afgelopen jaren steeds vaker een relatie met betrokken, verantwoorde oplossingen voor betalingsachterstanden, die de belangen van alle stakeholders respecteren. Maar de inzendingen kregen daarvoor nog geen expliciete, extra waardering. 

Daarom heeft SRCM het initiatief genomen om een Duurzaam Credit Management Accent toe te voegen aan de VVCM Credit Management Innovation Award aan de genomineerde met de hoogste bijdrage aan een duurzame oplossing van de schuldenproblematiek. 
 

Duurzaam Credit Management Accent

Het Duurzaam Credit Management Accent is een zichtbare toevoeging aan de VVCM-bekroning en wordt apart uitgereikt aan een van de genomineerden. Dat kan, maar hoeft niet de winnaar van de Innovation Award te zijn. De genomineerde die met zijn of haar innovatie de hoogste bijdrage aantoont aan een duurzame oplossing van de schuldenproblematiek ontvangt het Duurzaam Credit Management Accent én de waardering van de brede schulddienstverleningsketen.  

Het Accent sluit naadloos aan op het kader dat de SRCM-norm biedt voor de duurzame ontwikkeling van betrokken incasseren. 
 

Schrijf jullie creditmanagement innovatie in!

Om mee te dingen naar deze prestigieuze bekroning beantwoord je 10 korte vragen via deze link: https://nl.surveymonkey.com/r/C2TRJ2H. De jury beoordeelt alle inzendingen onafhankelijk van elkaar en kiest daaruit drie nominaties die worden uitgenodigd om tijdens de Credit Expo hun Award-pitch in vijftien minuten te presenteren.
 

Twee kansen op een bekroning van uw innovatie!

Het Duurzaam Credit Management Accent kan door elk van de genomineerden gewonnen worden. Dat geeft inschrijvers twee keer zo veel kans om in de prijzen te vallen. Ga naar https://nl.surveymonkey.com/r/C2TRJ2H om je case in te sturen voor een onderscheidende bekroning en extra publiciteit voor jullie innovatie. Doe dat vóór 16 oktober om de jury voldoende tijd te geven om alle inzendingen zorgvuldig te beoordelen.