Terugblik op de bekendmaking van de winnaars van de CM-bekroningen 2023

Aan onze SRCM Duurzaam Credit Management Award pagina hebben we foto's en video's toegevoegd van de bekendmaking en uitreiking van de SRCM Duurzaam Credit Management Award en VVCM Credit Management Innovation Award tijdens de Credit Expo 2023.

Drie genomineerden, twee winnaars

Het was een close finish wie de VVCM Credit Management Innovation Award 2023 ging winnen. Twee sterke innovaties, beiden gebruikmakend van data en AI, die met fraaie presentaties uitgelegd werden aan de deskundige jury en andere belangstellenden in de zaal. Uiteindelijke moest de puntentelling van de waardering door de juryleden de doorslag geven en won Experian met hun innovatie Aidrian de prestigieuze bekroning. De jury vertelde bij de uitreiking dat het voorkomen van cyberfraude in combinatie met het verbeteren van de klantervaring voor 'echte' klanten de uiteindelijke doorslag in de puntenverdeling gaf. Dat deed niets af aan de kracht van de innovatie van AiVidens - die overigens internationaal al meerdere keren bekroond werd.

SRCM Duurzaam Credit Management Award

Zuyd-Groep was de unanieme favoriet van de jury voor de SRCM Duurzaam Credit Management Award. Hun oplossing om met Gamification en in samenwerking met scholen jongeren bewust te maken van de gevolgen van schulden werd overtuigend gepresenteerd. De ketensamenwerking met de provincie, een woningcorporatie en de kredietbank Limburg levert een solide basis is om het idee succesvol door te zetten. 

Kijk voor de foto's en video's van de uitreiking op https://www.srcm-certificering.nl/duurzaam-credit-management-accent